Meer doen met de computer

Taalhuis

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De bibliotheek helpt je verder. Met cursussen, workshops en spreekuren over computers en internet.

Deelname is gratis. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Oefenen met de computer

In de cursus Klik & Tik leer je werken met computers en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met computers.

Cursus Digisterker

In de cursus Digisterker leer je omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 

Spreekuren

 • Belastingaangifte

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je aangifte? Kom dan naar de bibliotheek, ook als je niet geen lid bent.

  Bekijk de mogelijkheden >

 • Donorregistratie

  Ben je 18 jaar of ouder? Dan kom je automatisch in het Donorregister. Wat betekent dit voor jou? Kom naar de bibliotheek voor meer informatie of hulp bij het vastleggen van je keuze.

  Alles over donorregistratie >

 • Informatiepunt

  Op het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid kun je vragen stellen over online zakendoen met de overheid. Bijvoorbeeld over het aanvragen van een DigiD, toeslagen of uitkeringen enzovoort.

  Naar het informatiepunt >


 • Hulp nodig?