Brommer op Zee - Auke Hulst

Gepubliceerd op: 19 oktober 2022 14:18

De boekenclub van het tv-programma Brommer op zee leest in oktober ‘Kinderen van het Ruige Land’ van Auke Hulst. Een autobiografisch boek over vier kinderen die opgroeien op het platteland van Groningen. Het boek is de hele maand gratis te lezen in de Brommer op zee-app. Op woensdag 26 oktober is er een afsluitende meet-up in Bibliotheek Hoogezand waar alle lezers welkom zijn.

Brommer op Zee

De boekenclub van Brommer op zee leest elke maand een boek onder begeleiding van de schrijver zelf. In de bijbehorende app is het eBook te lezen samen met notities van de schrijver over het schrijfproces, anekdotes en vragen voor lezers. De app is gratis te downloaden op je smartphone of tablet. Aan het eind van de maand komen schrijver en lezers samen tijdens de meet-up, waarin lezers de schrijver kunnen ontmoeten en uitgebreid vragen kunnen stellen.

Auke Hulst: Kinderen van het ruige land

In de maand oktober staat ‘Kinderen van het Ruige Land’ van Auke Hulst centraal. Het boek is per 1 oktober beschikbaar in de app met Hulst’s notities. Op woensdag 26 oktober om 19.30 uur is de meet-up met de schrijver in Bibliotheek Hoogezand in Hoogezand. Tijdens deze avond kunnen lezers vragen stellen aan de auteur, is er een boekenruil, een signeersessie en meer! De meet-up is zowel op locatie als online gratis bij te wonen. Extra bijzonder: de locatie is vlakbij de plek waar de auteur is opgegroeid. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lezen.

Aanmelden

Wil je de meet-up met Auke Hulst bijwonen? Schrijf je dan hier in. Tot de 26e!

Maak alvast kennis met Auke Hulst

Onze eigen boekenclub Boekeloere interviewde Auke al eerder. je kunt het interview hier terugkijken.  

Foto Auke Hulst: Mark Uyl