28 maart: Webinar Media Ukkie Dagen

Gepubliceerd op: 22 maart 2022 13:14

Tablets, smartphones en tv’s hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Binnen een klik bevinden ze zich in een andere wereld. Kinderen beleven hier veel plezier aan en het geeft jou als ouder of verzorger af en toe een momentje voor jezelf. Maar dreumesen, peuters en kleuters zijn nog te klein om hier wijs mee om te gaan en begeleiding is nodig.

Media Ukkie Dagen

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 25 maart t/m 1 april 2022 besteden we aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Met het thema 'Swipe, stap, sprong' geven we antwoord op vragen zoals: kun je je kind alleen met een tablet, tv, smartphone of boekje laten spelen of is samen beter? Hoe begeleid je je kind stap voor stap in de ‘digitale wereld’? Hoe zet je media in, zodat je kind er ook iets van leert en sprongen maakt? En hoe maak je keuzes die aansluiten op de ontwikkeling van je kind?

Webinar: meld je aan!

Op maandag 28 maart 2022 vindt het webinar 'Swipe, stap, sprong' plaats, van 20.00 tot 21.00 uur. Denise Bontje van Mediasmarties neemt je mee in het media-aanbod voor jonge kinderen. Je krijgt antwoord op vragen die je als ouder hierover hebt en je krijgt mediatips die je thuis kunt gebruiken.

Meld je gratis aan