Luisterfestival toert door de provincie

Gepubliceerd op: 14 juli 2022 07:54

Biblionet Groningen toert van 25 tot en met 29 juli met een Luisterfestival door de provincie. Je bent van harte welkom om in een relaxte strandstoel te genieten van een luisterboek. Je kan ook een leuke vakantiekiek laten maken.

Een moment voor jezelf

Biblionet Groningen trekt in een flitsende bus vol strandstoelen en koptelefoons door de provincie. “We nodigen inwoners uit om de luisterboeken van de online Bibliotheek te proberen”, vertelt Irene van Meerveld namens de organisatie. “In een fijn festivalsfeertje, vanuit een luie stoel met een fris glas fruitwater. Helemaal gratis. Door het Luisterfestival kun je ontdekken hoe ontspannend een boek op je oren kan zijn. Doe je ogen dicht en laat je meevoeren door het verhaal. Even een moment voor jezelf.” 

Kom luisteren

Het Luisterfestival komt naar negen gemeenten. De tijden zijn de hele week hetzelfde: ’s morgens van 10.00 tot 11.30 uur en ’s middags van 13.30 tot 15.00 uur.

  • Het Luisterfestival staat op maandag 25 juli op de parkeerplaats bij Strand Meerwijck in Kropswolde en ’s middags op het Veenlustplein in Veendam.  
  • Op dinsdag 26 juli kun je in de ochtend komen luisteren op De Helling in Oude Pekela en ‘s middags op het plein voor de Hema in Stadskanaal.  
  • Woensdag de 27e kun je ’s morgens de koptelefoon op je oren zetten in winkelcentrum ’t Rond in Winschoten en ’s middags bij IJssalon Veendiep in Vriescheloo.  
  • Op donderdag 28 juli is het Luisterfestival te vinden op de Strandboulevard in Delfzijl en ’s middags op camping Mareland in Winsum.  
  • Vrijdag 29 juli staat de bus in de ochtend op Centrumplein Overtuinen in Zuidhorn. 

Vakantiekiek

We hopen veel mensen een vakantiegevoel te bezorgen. Wie wil kan zelfs een vakantiefoto laten maken met een tropische achtergrond. Net echt!

Zien we je daar?  

Ontdek meer