Week van de Lieve Briefjes

Gepubliceerd op: 11 januari 2022 17:06

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 januari 2022 is het weer Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander.

De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn vanaf deze week gratis af te halen op allerlei plekken die ook tijdens de lockdown geopend zijn. Ook kunnen ze online besteld worden. Tijd om Lieve Briefjes in huis te halen dus. Weet jij al aan wie je een lief briefje gaat sturen?

De voorbereidingen voor de Week van de Lieve Briefjes zijn op dit moment in volle gang. De Lieve Briefjes zijn dit jaar gemaakt door Hedy Vermeer, Mendel Bouman en Myrthe de Ruijter.

Briefjes afhalen

In de loop van deze week zijn de Lieve Briefjes gratis beschikbaar in alle bibliotheken in stad en provincie Groningen, bij servicepunten van Qbuzz (Groningen en Drenthe), in veel supermarkten en in ziekenhuizen in Groningen en Assen. Ook elders in het land zijn de kaartjes op diverse plekken te krijgen. De complete lijst met afhaalpunten is beschikbaar op weekvandelievebriefjes.nl/afhaalpunten. Geen tijd om kaartjes op te halen? Tegen een kleine vergoeding worden de kaartjes thuisbezorgd. Bestellen kan eenvoudig online via weekvandelievebriefjes.nl.

Meedoen als vereniging, groep of school?

Een tijd zoals deze kan best wat Lieve Briefjes gebruiken. Nu het sociale leven deels stil ligt, roept de organisatie van Week van de Lieve Briefjes alle verenigingen, groepen en scholen op om samen briefjes te schrijven en te verspreiden. Zo heeft een Rotaryclub zich aangemeld om kaartjes te schrijven voor ouderen. Ook meedoen als vereniging of organisatie? Neem dan contact op via weekvandelievebriefjes.nl.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Lieve Briefjes en de locaties waar de kaartjes verkrijgbaar zijn: kijk op weekvandelievebriefjes.nl of volg hun Facebookpagina (Week van de Lieve briefjes).

Foto: Week van de Lieve Briefjes