Boekeloere

Praat je graag over boeken? Vind je het leuk om gelijktijdig met anderen hetzelfde boek te lezen? Dan is onze boekenclub Boekeloere op Facebook echt iets voor jou!

Samen lezen en napraten

Bij Boekeloere lezen we samen een boek en praten we erover. Samen en met de schrijver van het boek. Dat laatste gebeurt met livestreams. Om mee te doen aan Boekeloere hoef je geen lid van de bibliotheek te zijn. Je hebt alleen een Facebookaccount nodig waarmee je toegang krijgt tot de Facebookgroep.

Doe actief mee

Als member van de Facebookgroep kun je actief meedoen aan Boekeloere. Je kunt zelf berichten op de pagina te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld iets vragen over het boek, maar de pagina is ook bedoeld om je mening over het boek kwijt te kunnen. Ga online met elkaar in gesprek. Tijdens de online livestreams mag je vragen stellen aan de schrijver. Zo draag je bij aan een hechte community waar boekenliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Bovendien mag je als lid regelmatig stemmen op het volgende te lezen boek. Elke maand bespreken we een nieuw boek. Benieuwd welk boek er momenteel wordt gelezen? Vraag toegang tot de Facebookgroep en lees mee! 

Ga naar Boekeloere

Livestreams met de schrijver

Benieuwd naar de gesprekken met de schrijver? Je kunt ze terugvinden op ons YouTube-kanaal. Hieronder bekijk je de vrolijke livestream met Joost Oomen, over zijn boek Het Perenlied.

Bekijk voorgaande livestreams terug

E-books en luisterboeken

Misschien is het boek van de maand ook als e-book of luisteren te leen. Als je lid bent van de bibliotheek kun je gratis gebruik maken van de online Bibliotheek-app met duizenden titels. Wil je lid worden van de bibliotheek? Wees welkom!

Heb je een vraag over Boekeloere?

Neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker in een bibliotheek bij jou in de buurt.