Manga

Japanse strips in Groningen

Manga zijn Japanse strips. Je herkent ze aan de grote ogen van de personages en de puntharen. De personages hebben altijd iets schattigs. Manga is de afgelopen jaren enorm populair geworden onder jongeren. De Groninger bibliotheken gaan natuurlijk graag mee met deze ontwikkeling. Daarom hebben we speciaal voor de liefhebbers een gloednieuwe collectie populaire manga aangeschaft.

In the clear moonlit dusk - Mika Yamamori

Omschrijving

In the clear moonlit dusk vertelt het verhaal van twee schoolprinsen. Yoi Takiguchi's beschikt over alle eigenschappen van een aantrekkelijke jongen - tot mensen zich realiseren dat ze eigenlijk een meisje is. Al sinds haar kindertijd wordt Yoi door haar leeftijdsgenoten een "prins" genoemd. Ze heeft het opgegeven om als iets anders gezien te worden. Totdat ze Ichimura-sempai tegen het lijf loopt, de andere prins van de school (die een hij is) en een voorproefje krijgt van hoe het voelt om gezien te worden voor haar ware ik.

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

  • Hulp nodig?