Voorlezen tijdens De Nationale Voorleesdagen

Het prentenboek 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van auteur Joukje Akveld en illustrator Jan Jutte staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen 2023. Dit prentenboek gaat over het leukste feestje van het jaar: je eigen verjaardag!

Maximiliaan Modderman geeft een feestje

Maximiliaan Modderman doet zijn naam alle eer aan. Hij is alleen thuis en organiseert een feestje voor zijn speelgoedvriendjes. Een feest met taart, supergezellig, maar ook een enorme puinhoop. Jonge kinderen zullen genieten van dit hilarische verhaal, vol details, grapjes en herhalingen. 

Interactief voorlezen

Onze voorleesconsulenten komen graag een feestje bouwen op elke kinderopvanglocatie. Natuurlijk brengen ze attributen mee, zoals het vingerpopje en het vertelkastje. Het gevolg: een vrolijk, interactief voorleesfeestje. Door deze verrassende aanpak gaan de kinderen nog geboeider luisteren en leren ze nog meer woorden uit het boek.

Meer informatie en aanmelden

Voor wie: peuters van 2 tot 4 jaar
Gericht op: leesbevordering, taalontwikkeling
Periode: tijdens De Nationale Voorleesdagen 2023 (25 januari tot en met 4 februari)
Duur: 30 minuten
Locatie: in de groep

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij een van onze medewerkers bij jou in de regio. Bekijk ook de website van De Nationale Voorleesdagen