Bedankt voor je interesse in Biblionet Groningen. Op deze perspagina vind je algemene informatie over onze netwerkorganisatie. Ook vind je hier rechtenvrij beeldmateriaal voor bij je nieuwsitem over onze organisatie of activiteiten.

Biblionet Groningen

Stichting Biblionet Groningen is de overkoepelende organisatie achter 34 bibliotheken in de provincie Groningen. We dagen de inwoners uit om zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en mee te doen in de samenleving. Hierbij richten we ons specifiek op het voorkomen van laaggeletterdheid, het bevorderen van digitale inclusie, en een leven lang ontwikkelen voor alle inwoners. Dit doen we in opdracht van de Provincie Groningen en negen Groningse gemeenten. We zijn ook een Provinciale Ondersteuningsinstelling (POI). Dat betekent dat we onderdeel zijn van de structurele culturele infrastructuur in de provincie Groningen.

Alle activiteiten, producten en diensten die we ontwikkelen, leggen we langs de meetlat van onze visie. Deze visie staat verwoord in ons manifest ‘De sleutels van de bibliotheek’. Op sleutelvandebieb.nl gaan we hier aan de hand van inspirerende samenwerkingen nader op in.
 

Beeldmateriaal

We streven ernaar om bij persberichten passend beeldmateriaal mee te sturen. Mocht dat niet voldoen of heb je algemeen beeldmateriaal nodig voor een nieuwsitem over onze organisatie en/of activiteiten? Dan kun je putten uit onderstaand, rechtenvrij materiaal.

Let op:
Dit beeldmateriaal is uitsluitend te gebruiken door journalisten ten behoeve van persberichten die gaan over Biblionet Groningen en de Groningse bibliotheken.

Contact

Neem contact met ons op via communicatie@biblionetgroningen.nl of bel onze klantenservice op 088 50 61 900. We staan je graag te woord.