Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Alexa Hennig von Lange De geruite meisjes

  Een jonge vrouw gevangen tussen haar eigen dromen, de nazi’s en de zorg voor een Joods meisje. Voor de 91-jarige Klara, die blind is en haar huis niet meer zelf uit kan, wordt de wereld steeds kleiner. Ze realiseert zich dat de tijd dringt om iets met het verleden te doen dat ze altijd angstvallig voor haar familie verborgen heeft gehouden: haar band...

  Luisterboek (digitaal)

 • Elizabeth Musser Het beloofde land

  Drie verschillende vrouwen leggen samen met de zoon van een van hen de pelgrimsroute Camino de Santiago af en die wandeltocht verandert hun leven.

  Gedrukt boek

 • Beverly Lewis De verboden foto

  Een jonge amish-vrouw verdwijnt spoorloos; als haar zus, die worstelt met de vraag waarom en waarheen ze is weggegaan, een foto onder ogen krijgt, verandert alles.

  Gedrukt boek

 • Taylor Jenkins Reid De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo

  De Amerikaanse filmdiva Evelyn Hugo heeft na jaren mediastilte besloten haar levensverhaal toe te vertrouwen aan de onbekende journalist Monique Grant.

  Gedrukt boek

 • Amy Harmon Een engel in Rome

  Als een Joodse vrouw op de vlucht is voor de Gestapo wendt zij zich tot een priester, een man met wie zij als broer en zus is opgegroeid.

  Gedrukt boek

 • Sherryl Woods De mooiste overwinning

  Als een vrouw wordt verlaten door haar man zijn zij en haar kinderen gebroken.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Susan Meissner De aard van breekbare dingen

roman

1906, San Francisco. Een aardbeving legt de stad in puin. Voor Sophie en Belinda bieden de chaos en verwoesting juist de kans om een nieuwe start te maken.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken