Vacatures

Werken bij

Vacatures

  • Medewerker Facilitair (28 uur) Bekijk details

    Als medewerker facilitair werk je in de back office van Biblionet Groningen aan de Mudden 18 te Groningen. Je werkt hier in een team waar iedereen hetzelfde takenpakket heeft. Binnen het team is er sprake van een fijne informele werksfeer met als gezamenlijk doel de facilitaire taken zo goed mogelijk uit te voeren.

    Bekijk details van Medewerker Facilitair (28 uur)


Werken bij Biblionet Groningen

Als je bij Biblionet Groningen werkt, dan werk je mee aan ons ultieme doel: mensen uitdagen om zichzelf te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten, ge├»nspireerd te raken en mee te doen in de samenleving. We werken dagelijks aan de best mogelijke bibliotheken voor Groningers.

Dit doen we in onze bibliotheekvestigingen en op de ondersteunende afdelingen, zoals Financi├źn, ICT, Marketing & Communicatie, HR en Media. Totaal werken er zo'n 160 medewerkers en meer dan 800 vrijwilligers bij Biblionet Groningen.

Onze bedrijfscultuur

  • Kennisdelen
  • Leren door doen
  • Samenwerken 
  • Resultaten behalen

We vinden jouw talent belangrijker dan je geslacht, genderidentiteit en -expressie, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Reageer op een vacature en bouw mee aan een divers Biblionet Groningen van de toekomst!

Geen vacatures missen?

Open sollicitaties
We laten ons graag verrassen door gemotiveerde sollicitanten, ook als er op dit moment geen vacature is.

Vrijwilligerswerk
Er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste vrijwillige medewerkers!

Stagevacatures
Stage lopen bij de bibliotheek?